Cautare

6575 de rezultate pentru "antena 1 pitesti 9 august 2010" (7.97 secunde)
Potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Bulgaria si Romania, Tonny Lybek, negocierile cu autoritatile de la Bucuresti sunt programate in perioada 31 iulie - 13 august, seful delegatiei Fondului urmand sa soseasca in Romania pe data de 1 august si sa paraseasca tara noastra pe 14 august.
Potrivit reprezentantului rezident al FMI pentru Bulgaria si Romania, Tonny Lybek, negocierile cu autoritatile de la Bucuresti sunt programate in perioada 31 iulie - 13 august, seful delegatiei Fondului urmand sa soseasca in Romania pe data de 1 august si sa paraseasca tara noastra pe 14 august.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe mult hulita Ordonanta de Urgenta 58 din 2010 a Guvernului, act normativ a carui aplicare haotica stiti bine la ce isterie generala a condus, la ce balbaiala in aplicarea ei si la ce umilinte pentru bietul contribuabil, ca o alta veritabila "stihie a naturii", tot un proiect de modificare prin Ordonanta de Urgenta a Legii 571/2003 privind Codul Fiscal ameninta sa se pravaleasca bolovanos peste capul nostru.
Senatorul Georgica Severin (foto) a anuntat, marti dimineata, 24 August 2010, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent, fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ.
Edilii se tem ca "ienicerii" cu mistrii nu vor termina statia in termen, caz in care jumatate din canalizarea orasului nu va putea fi folosita in 2010.
119/2010 privind stabilirea unor masuri in domeniul pensiilor stabileste, la articolul 4, ca pensiile de invaliditate (adica pe caz de boala) vor fi verificate prin Institutul National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca din cadrul Casei Nationale de Pensii, in interval de un an de la 1 august 2010.
Acesta este primul studiu care masoara sumele stranse de romani in strainatate si nu numai remiterile anuale, evaluate conform indicatorilor BNR la aproape 3,8 miliarde de euro pentru 2010. ... "In perioada august 2009- august 2010, romanii din strainatate au economisit aproape12 miliarde de euro.
De la inceputul anului si pana la sfarsitul lunii august, in Dolj au fost depensionate mai multe persoane decat in tot anul 2010.
Asistenta, condamnata la inchisoare Judecatoria Sectorului 6 a dat verdicul in dosarul incendiului din 16 august 2010, in urma caruia au murit 6 bebelusi.
La data de 11 august 2010, in jurul orei 10.30, Sectia 7 Politie a fost sesizata de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca in sos.
"Prin legea 119/2010 am impus recalcularea tuturor pensiilor speciale pe baza principiului contributivitatii. ... pentru pensiilor militari, termenul de recalculare a fost sfarsitul lui decembrie 2010, iar pentru celelalte pensii, termenul a fost de 31 august 2010. ... Pensiile militarilor au fost recalculate pana in 31 decembrie 2010.
Senatorii nu vor sa taie din banii academiilor Senatul a respins miercuri cererea de reexaminare a Legii pentru aprobarea OUG 79/2010, prin care seful statului solicita incetarea acordarii de subventii de la buget Academiei Oamenilor de Stiinta, celei de Stiinte Tehnice si Academiei de Stiinte Medicale si finantarea din venituri proprii.
Majorarea taxei pe valoarea adaugata (TVA) incepand cu 1 iulie 2010 va duce la o crestere semnificativa, dar temporara, a indicelui preturilor de consum, proiectiile indicand pentru sfarsitul acestui an o rata anuala a inflatiei de circa 7,8%, se arata intr-un comunicat al BNR.
Executivul din Banie a convocat pe 11 august consiliul local in sedinta extraordinara pentru aprobarea noilor taxe stabilite prin OUG nr. 59 din 2010, pentru proprietarii care detin mai multe imobile si pentru autovehiculele cu motoare mai mari de 2.000 cm cubi.
1. ... Aceasta ar urma sa aiba 250 de mile lungime si ar trebui sa transporte 1,8 milioane de barili de petrol pe zi. ... Rafinarii de petrol in Kazakhstan - 4,2 miliarde de dolari In august 2005, CNPC a achizitionat compania PetroKazakhstan.
Prevederile articolului 98 aliniatul 1 din Constitutia Romaniei nu lasa loc de interpretari:
• Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat. ... • Pasii inceputi de guvern in 2010 trebuie continuati si accelerati in 2011. ... Este evident ca nu s-a raspuns nevoii de a se trimite pana la 1 decembrie a adeverintelor de venit.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
1.
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Evaziunea din neplata accizelor pentru tigarile de contrabanda reprezinta aproximativ 1 miliard de euro pe an. ... Ceea ce inseamna ca aproape 1 miliard de euro anual e blocat, fara sa ajute economia.
google-analytics.com